Lidmaatschapssoorten

NieuwsbriefElke woensdagGratisAanmelden
LidmaatschapAlleen voor particulierenGratisAanmelden
Lidmaatschap premiumAlleen voor particulieren€ 59Aanmelden
Lidmaatschap businessAlleen voor bedrijven*€ 159Aanmelden

Bij het afsluiten van een lidmaatschap ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Meer informatie over hoe we omgaan met jouw gegevens lees je in onze privacyverklaring.

* Als bedrijf kun je enkel kiezen voor het business-lidmaatschap; er zijn geen gratis bedrijfslidmaatschappen mogelijk.

Nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief verschijnt elke woensdag. Afmelden kan altijd via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief.

Mechatronica&Machinebouw-lidmaatschap

Ontvang het magazine Mechatronica&Machinebouw gratis op je privéadres. Verzending van een gratis lidmaatschap is enkel mogelijk naar een privéadres in Nederland of België. Ben je niet woonachtig in België of Nederland en wil je Mechatronica&Machinebouw ontvangen, vraag dan naar de mogelijkheden via info@techwatch.nl.

Mechatronica&Machinebouw-lidmaatschap premium € 59

Je kunt premium-lid worden van Mechatronica&Machinebouw, voor € 59 per jaar. Dan ontvang je niet alleen het magazine op je privéadres, maar ook voordelig toegang tot alle Mechatronica&Machinebouw-events, in de vorm van € 75 korting op een entreekaart.

Mechatronica&Machinebouw-lidmaatschap business € 159

Jij en je collega’s kunnen premium-lid worden van Mechatronica&Machinebouw, voor € 159 per jaar. Dan ontvang je niet alleen het magazine op het privé- of bedrijfsadres, maar ook voordelige toegang tot alle Mechatronica&Machinebouw-events: per business-lid krijg je als bedrijf twee kortingscodes van € 75 op een entreekaart van elk event. Als bedrijf kun je enkel kiezen voor een business-lidmaatschap; er zijn geen gratis bedrijfslidmaatschappen mogelijk.

Word lid van Mechatronica&Machinebouw

Mechatronica&Machinebouw is hét leidinggevende nieuws-en opiniemagazine voor de hightechindustrie in Nederland en België. Mechatronica&Machinebouw verschijnt 7x per jaar. De verschijningstabel en thema’s van 2020 vind je hier.

Met korting naar events

Mechatronica&Machinebouw is partner van verschillende events. Als premium Mechatronica&Machinebouw-lid ontvang je korting op entree tot:

Vragen

Als je vragen hebt horen wij graag van je via info@techwatch.nl of +31 24 3503532.
Of kijk of jouw vraag al genoteerd staat bij de faq.