Lidmaatschapssoorten

NieuwsbriefElke woensdagGratisAanmelden
Lidmaatschap (print magazine)Alleen voor particulieren
in Nederland
GratisAanmelden
Lidmaatschap (online magazine)Alleen voor particulierenGratisAanmelden
Lidmaatschap premium (print versie)Alleen voor particulieren € 59Aanmelden
Lidmaatschap business (print versie)Alleen voor bedrijven* € 159Aanmelden

Bij het afsluiten van een lidmaatschap ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Meer informatie over hoe we omgaan met jouw gegevens lees je in onze privacyverklaring.

* Als bedrijf kun je enkel kiezen voor het business-lidmaatschap; er zijn geen gratis bedrijfslidmaatschappen mogelijk.

Nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief verschijnt elke woensdag. Afmelden kan altijd via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief.

Mechatronica&Machinebouw-lidmaatschap

Ontvang het magazine Mechatronica&Machinebouw gratis op je privéadres. Verzending van een gratis lidmaatschap is enkel mogelijk naar een privéadres in Nederland. Ben je woonachtig in België, dan is het mogelijk een premium lidmaatschap (€59) aan te vragen. Ben je niet woonachtig in Nederland of België en wil je Mechatronica&Machinebouw ontvangen, vraag dan naar de mogelijkheden via info@techwatch.nl.

Mechatronica&Machinebouw-lidmaatschap premium € 59

Je kunt premium-lid worden van Mechatronica&Machinebouw, voor € 59 per jaar. Dan ontvang je niet alleen het magazine op je privéadres, maar ook voordelig toegang tot alle Mechatronica&Machinebouw-events, in de vorm van korting op een entreekaart.

Mechatronica&Machinebouw-lidmaatschap business € 159

Jij en je collega’s kunnen premium-lid worden van Mechatronica&Machinebouw, voor € 159 per jaar. Dan ontvang je niet alleen het magazine op het privé- of bedrijfsadres, maar ook voordelige toegang tot alle Mechatronica&Machinebouw-events: per business-lid krijg je als bedrijf twee kortingscodes van € 75 op een entreekaart van elk event. Als bedrijf kun je enkel kiezen voor een business-lidmaatschap; er zijn geen gratis bedrijfslidmaatschappen mogelijk.

Word lid van Mechatronica&Machinebouw

Mechatronica&Machinebouw is hét leidinggevende nieuws-en opiniemagazine voor de hightechindustrie in Nederland en België. Mechatronica&Machinebouw verschijnt 7x per jaar. De verschijningstabel en thema’s van 2022 vind je hier.

Met korting naar events

Mechatronica&Machinebouw is partner van verschillende events. Als premium Mechatronica&Machinebouw-lid ontvang je korting op entree tot onze events.

Klik hier voor een overzicht van onze events.

Mechatronica&Machinebouw magazine

Vragen

Als je vragen hebt horen wij graag van je via info@techwatch.nl of +31 24 3503532.
Of kijk of jouw vraag al genoteerd staat bij de faq.