Word kennispartner van Mechatronica&Machinebouw


English

Techwatch, uitgever van Mechatronica&Machinebouw en Bits&Chips, wil klanten die kiezen voor uitgebreide zichtbaarheid via zijn media en fora ook substantieel meer aandacht geven.

Wij willen deze relaties helpen om hun kennis en kunde op een goede en betrouwbare manier onder de aandacht te brengen van onze lezers, hun potentiële markt. Deze klanten noemen we kennispartners.

Kennispartners van Mechatronica&Machinebouw onderscheiden zich in de markt door hun technologische expertise. Ze onderschrijven en ondersteunen de onafhankelijke formule van het blad en de bijbehorende events en dragen daar technisch-inhoudelijk aan bij.

We vullen een kennispartnerschap met u in met behulp van de vele mogelijkheden voor marketing, zoals stands op onze conferenties, advertenties, online uitingen en de mogelijkheid om events voor u te organiseren.

Er zijn drie categorieën kennispartners:

 Gouden kennispartner – U heeft het meest uitgebreide pakket en profiteert van zichtbaarheid in de magazines, conferenties en online
Zilveren kennispartner – U bent uitgebreid aanwezig in onze magazines, maar ook online en op onze events
Bronzen kennispartner– Uw zichtbaarheid is met name op onlinegebied; denk aan de partnersites of de diverse bannermogelijkheden op de website en in de digitale nieuwsbrief

Wilt u ook kennispartner zijn van Mechatronica&Machinebouw? Neem dan contact op met ons via sales@techwatch.nl.

Klik hier om naar het kennispartneroverzicht te gaan.
Klik hier om naar onze advertentiemogelijkheden te gaan.

 

 

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2019 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×