Coen Waltman neemt het roer over bij Eltrex Motion

11 september 2017 

Met het aantreden van Christian De Greef als algemeen directeur bij Telerex, neemt Coen Waltman definitief de eindverantwoordelijkheid op zich bij Eltrex Motion. De Greef gaat zich vanaf nu volledig richten op zijn werkzaamheden binnen Telerex en de Eight Lakes Group, de moedermaatschappij van Eltrex Motion en Telerex.

Het afgelopen halfjaar hebben De Greef en Waltman een nieuw businessplan opgesteld dat ervoor moet zorgen dat Eltrex Motion zijn marktpositie versterkt binnen de motioncontrolmarkt in de Benelux. Waltman zet bij deze strategie in op het meer delen van specialistische kennis om zo bestaande en nieuwe klanten beter te kunnen bedienen. Daarnaast ligt de focus op het realiseren van een gezonde groei.

Waltman: ‘In de afgelopen jaren heeft Eltrex Motion zijn dienstverlening en productaanbod aanzienlijk uitgebouwd. We kunnen hiermee een totaaloplossing bieden op het gebied van aandrijf- en positioneertechniek. Ik wil graag het verkoop- en technische team ondersteunen met ideeën om nieuwe zakelijke kansen samen met klanten te creëren. Hiervoor zetten we onze totaaloplossing op het gebied van aandrijf- en positioneertechniek in.’

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2018 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×