Elektrische actuatoren SMC verplaatsen werkstukken in iedere richting

8 maart 2018 

Met het uitgebreide assortiment elektrische actuatoren en controllers van SMC zijn werkstukken in iedere richting te verplaatsen, ook bij uiteenlopende snelheden en belastingen. De elektrische actuatoren en besturingen van SMC zijn IP65-gecertificeerd, geschikt voor Industrie 4.0-toepasingen en inzetbaar in bijzondere omstandigheden zoals cleanrooms.

De motorloze LE-serie is geschikt voor toepassingen waarbij naast kwaliteit ook een vrije keuze voor een bijbehorende motor belangrijk is. De SMC-componenten worden compleet geleverd, volledig gereed voor montage en met alle benodigde accessoires. Een oplossing met alleen een motor en/of controller in een geconfigureerde totaaloplossing is ook mogelijk. Dit totaalpakket met één onderdeelnummer bevat alle essentiële onderdelen, van aandrijving en besturing tot bedrading.

SMC heeft een breed aanbod controllers als aanvulling op de serie elektrische actuatoren. Het assortiment omvat onder meer digitale i/o-gestuurde controllers voor optimalisatie van de positionering, eventueel aangevuld met krachtregeling zoals bekend van de pneumatische actuatoren van SMC. Er is keuze uit dc-servo-/stappenmotoren (closed loop) en ac-servomotoren.

JXC-veldbuscontrollers
De JXC-veldbuscontrollers bieden netwerkconnectiviteit op basis van bekende namen als ethernet/ip, Profinet, Devicenet, Cclink en Ethercat. De JXC*1 bestuurt een actuator. Met de JXC*3 kunnen maximaal vier actuatoren tegelijk worden aangestuurd. De JXC*3  biedt ook snelheidssynchronisatie of boog/lineaire interpolatie. Dit product is leverbaar in twee uitvoeringen: besturing op basis van een parallelle i/o of ethernet/ip.

AGENDA

Events

World of Technology and Science

2 oktober - 5 oktober

Utrecht

Trainingen

Topbanen
Murrelektronik BV

Accountmanager (M/V)

Murrelektronik BV

Zuid-Oost Nederland

Huisman (China) CO., LTD.

Local Discipline Manager Mechanical (China)

Huisman (China) CO., LTD.

Zhangzhou City

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2018 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×