Freescale verkoopt designsoftware Virtual Garage aan Mentor

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Mentor Graphics heeft de Virtual Garage-softwarelijn van Freescale overgenomen. Met Virtual Garage kunnen ingenieurs systemen ontwikkelen op basis van modellen en simulatie. Volgens Freescale zorgt deze aanpak voor een korter ontwikkeltraject, lagere kosten en een hogere kwaliteit. Mentor gaat de suite integreren in zijn portfolio voor de automotive-industrie. Financiële details over de transactie zijn niet bekendgemaakt.

’Virtual Garage is zeer complementair aan Mentors CHS-software voor het ontwerpen van elektrische systemen en bedradingsconfiguraties‘, zegt Martin O‘Brien, manager van Mentors divisie voor geïntegreerde elektrische systemen. ’Virtual Garage breidt het bereik uit naar de planning waar beslissingen over de complexiteit van het product grote invloed hebben op de kosten, en richting de online servicedocumentatie voor onze dealers.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.