Holland Instrumentation brengt innoverend Zuid-Holland bijeen

15 april 2016 

Het Zuid-Holland Instrumentation Event 2016 trok eind maart een recordaantal van ruim tweehonderdvijftig bezoekers. Organisator Holland Instrumentation bestaat nu ruim drie jaar en weet zich inmiddels gesteund door bijna honderd bedrijven, kennisinstellingen en overheden, een subsidie vanuit de provincie en een groeiend aantal partners. Doelstelling is om het hightechnetwerk in Zuid-Holland te versterken door de samenwerking te verbeteren en het netwerk beter op de kaart te zetten. Dat laatste lijkt al aardig te lukken: de regionale ontwikkelingsmaatschappij Innovationquarter breidt zijn werkzaamheden op dit vlak flink uit en Holland Instrumentation zit aan tafel bij de totstandkoming van een regionale ontwikkelingsagenda.

Om het Zuid-Hollandse netwerk verder te versterken, heeft Holland Instrumentation onlangs een tribe gestart. Dit virtuele netwerk versterkt samenwerking door mensen met vragen en talenten bijna automatisch aan elkaar te verbinden. Binnen de tribe van Holland Instrumentation worden samenwerkingen op het gebied van robotica, netwerkvorming, pr en andere relevante onderwerpen gestart. Alle deelnemende organisaties worden aangehaakt en kunnen naar believen meerdere personen in hun eigen organisatie aanwijzen die kunnen meewerken.

Ook nieuw is de coachingspool voor ondernemerschap. Uit een onderzoek en enquête is namelijk gebleken dat er behoefte is aan coaching en masterclasses door ervaren hightech-ondernemers, voor jonge ondernemers en voor werknemers die zich binnen hun bedrijven ondernemender willen opstellen. Binnenkort wordt een coachingspool opgericht waarvoor zich al tien ervaren ondernemers hebben aangemeld.

AGENDA

Events

Dutch Machine Learning Conference

13 maart

's-Hertogenbosch

High-Tech Systems

11 april

Eindhoven

Trainingen

Thermal effects in mechatronic systems

19 maart - 21 juli

Eindhoven

Design for additive manufacturing

10 april - 12 april

Eindhoven

Topbanen
ROC Nijmegen

Docent Elektrotechniek

ROC Nijmegen

Nijmegen

Topcon Positioning Systems

Senior Manager Technical Service

Topcon Positioning Systems

Capelle aan den IJssel

Hembrug Machine Tools

Mechanical Engineer

Hembrug Machine Tools

Haarlem

ENGIE Services Nederland

Technisch Operationeel Beheerder

ENGIE Services Nederland

Veldhoven

Murrelektronik

Accountmanager Zuid-Oost Brabant (M/V)

Murrelektronik

Zuid-Oost Brabant

Murrelektronik

Hoofd Verkoop Binnendienst (M/V)

Murrelektronik

Breda

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2019 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×