Investering zet Keiron op goede spoor

Alexander Pil
23 november 2021

Keiron Printing Technologies heeft aanvullende financiering verkregen via het Thematic Technology Transfer (TTT) Smart Industries-fonds, en gesteund door Innovation Industries. De investering stelt de Eindhovense startup in staat om een proof of concept neer te zetten en de marktimplementatie van zijn laserondersteunde depositieapparatuur voor gedrukte elektronica te versnellen.

Beeld: Keiron

Samen met de Forward.One-investering die het in het derde kwartaal ontving, heeft Keiron voorlopig voldoende financiering voor zijn ontwikkelroadmap. Het team is druk bezig met uitbreiden en is op zoek naar samenwerking met lokale technologiebedrijven om de positie van Keiron in de markt te versterken. Keiron verwacht in december zijn eerste functionele tool klaar te hebben.

De nieuwste investering markeert een belangrijke mijlpaal voor Keiron. Alle processen van het bedrijf worden nu geprofessionaliseerd, waarbij de oprichters interne en externe teams aansturen om de algehele ontwikkeling te stroomlijnen. Volgens ceo Jimmy Sy-A-Chin is het belangrijk om nu de norm te bepalen, de activiteiten te evalueren en deze efficiënt te verbeteren. ‘Met een groeiend kantoorruimte en team moeten we ervoor zorgen dat aan ieders behoeften wordt voldaan en dat we op een efficiënte manier werken. Veiligheid en efficiëntie zijn van het allergrootste belang, maar we willen flexibel en ruimdenkend blijven, zoals een startup hoort te zijn.’