Jeroen Gielens nieuwe algemeen directeur TMC Eindhoven

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Jeroen Gielens is aangesteld als algemeen directeur bij TMC in Eindhoven. In deze rol zal hij zich richten op de uitbreiding van het klantenbestand en de verkenning van nieuwe markten om de groeiambities van het hightech consultancybedrijf te versterken. ‘We groeien hard op al onze locaties in binnen- en buitenland’, zegt TMC-topman Emmanuel Mottrie. ‘Met de toevoeging van Jeroen kunnen we extra focus leggen op Eindhoven. Zo zetten we de groei ook daar voort en waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening.’

Gielens heeft ruim veertien jaar ervaring in technische detachering en consultancy bij Yer en Enter. In eerdere functies als commercieel directeur bestond zijn taak onder meer uit het opzetten van een nieuwe bedrijfseenheid. Met deze kennis wil hij het team in Eindhoven naar een hoger niveau tillen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.