Linmot laat lineaire roterende motoren afslanken

4 april 2018 

Linmot breidt zijn productreeks van lineaire roterende motoren uit met een nieuw motortype: de PR02-motorserie. Deze reeks is herkenbaar aan een nieuw design waarin de motoren, inclusief aanvullende componenten, zijn geïntegreerd in een slanke en compacte behuizing. Het nieuwe ontwerp leidt tot een verkorte installatieduur van de complete eenheid en een hygiënisch ontwerp door een eenvoudig te reinigen oppervlakte.

Naast de lineaire en de roterende motoren kunnen aanvullende opties worden geïnstalleerd, zoals een magnetische veer (Magspring) of een koppelsensor. De Magspring zorgt ervoor dat het gewicht van de bewegende massa passief wordt gecompenseerd. Dit voorkomt dat de as in stroomloze toestand kan zakken. De koppelsensor maakt nauwkeurige, reproduceerbare en registreerbare capping-processen mogelijk, zoals bijvoorbeeld in de farmaceutische industrie is vereist.

De prestaties van de PR02-52-serie komen overeen met die van de PR01-52-serie, met een slag van 100 mm. De draaihefmotor genereert een maximale kracht van 255 N, een maximum koppel van 2,2 Nm en een maximum snelheid van 3,9 m/s.

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2018 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×