Maak optimaal gebruik van IO-Link met nieuwe drukschakelaars SMC

5 september 2018 

De nieuwe versie van de ISE70-drukschakelaar van SMC biedt meer flexibiliteit en een betere controle van toepassingen. Dit zorgt voor een optimaal beslissingsproces. De ISE70 is voorzien van nieuwe functies die zowel de prestaties als de efficiëntie verhogen. Daarmee is deze drukschakelaar geschikt voor slimme fabrieken en Industry 4.0-omgevingen.

De ISE70 is voorzien van IO-Link-communicatie die machineoperators meer controle geeft met een uitbreiding van het aantal beschikbare gegevens en meer diagnostische waarschuwingen. Het gaat om alerts zoals nominaal drukbereik en temperatuurgrens. Deze meldingen vormen een aanvulling op de standaard waarschuwingen. Door het gekantelde display met drie subschermen hebben gebruikers goed zicht op de actuele druk en ingestelde waarde.

De ISE71 is vergelijkbaar met de ISE70, maar heeft een drukbereik tot 16 bar. Beide modellen zijn IP67-gecertificeerden standaard uitgevoerd met een M12-connector. De schakelaars zijn robuust en geschikt voor kritieke omgevingen.

AGENDA

Events

Dutch Machine Learning Conference

13 maart

's-Hertogenbosch

High-Tech Systems

11 april

Eindhoven

Trainingen

Metrology and calibration of mechatronic systems

13 februari - 15 februari

Eindhoven

Time management in innovation

14 maart - 4 april

Eindhoven

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2019 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×