Nauwkeurige 25-bits absolute encoder van Lika

16 mei 2018 

De nieuwe ASC85 is de meest geavanceerde encoder van Lika Electronic. Deze encoder heeft een grote holle as en hoge resolutie en nauwkeurigheid. De ASC85 is ontwikkeld voor controle van de exacte positie van veeleisende toepassingen zoals robots, radars en antennes, militaire systemen en geavanceerde industriële machines.

De ASC85-encoder heeft een 25-bits single-turn resolutie in een compact formaat. Uitgerust met een 50 mm holle as voor directe montage op een as met een grote diameter, en een ruimtebesparend klemmensysteem voor snelle en flexibele montage. De behuizing en mechanische onderdelen van de ASC85-encoder zijn gemaakt van roestvrij staal en garanderen duurzaamheid en bescherming tegen corrosie, schoonmaakmiddelen en chemische verontreinigingen.

De encoder heeft een IP65-afscherming en een breed temperatuurbereik van -40 tot 100 graden Celsius.  De gebruikte optische technologie en zeer hoge single-turn scanresolutie van maximaal 25 bits resulteert in een nauwkeurigheid van 0,005 graden.

De absolute informatie wordt aangeboden via een SSI- of Biss-C-modus interface. Uitvoeringen met M12/M23-connector of kabelopties zijn beschikbaar.

AGENDA

Events

Mikrocentrum Precisiebeurs

14 november - 15 november

Veldhoven

Trainingen

Advanced motion control

5 november - 9 november

Eindhoven

Improve the power of your speech

6 november

Eindhoven

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2018 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×