Reinigbare aandrijftechnologie Nord met lange levensduur

31 augustus 2017 

Nords aandrijfsystemen hebben een aluminium behuizing die voorzien zijn op reiniging. Deze lichtgewicht, corrosiebestendige reductoren, motoren met glad oppervlak, frequentieregelaars en motorstarters zijn bijzonder makkelijk schoon te maken. Nord biedt nu hiervoor de Nsd-tuph-anti-corrosie-oppervlaktebehandeling voor aluminium aandrijvingen aan, die goedgekeurd is voor toepassingen in de voedsel- en drankindustrie conform FDA title 21 CFR 175.300.

De aandrijvingen met Nsd tuph zijn duurzaam en vereisen weinig onderhoud. Ze vormen een prima alternatief voor roestvast staal of gecoate systemen dankzij de lagere kosten op de lange termijn. In plaats van een coating aan te brengen, maakt de Nsd-tuph-behandeling het legeringsoppervlak hard en dringt er diep in door. Bijgevolg zal het oppervlak niet gaan schilferen. Deze aandrijvingen kunnen zelfs met hogedrukreinigers worden schoongemaakt en ook regelmatige blootstelling aan vloeibare media vormt geen probleem.

Nsd-tuph-aandrijvingen zijn standaard samengesteld uit roestvrijstalen onderdelen en een roestvrijstalen as. De niet-geventileerde motoren met glad oppervlak draaien stil en zorgen ervoor dat kiemen zich niet verspreiden. Ze voldoen aan de huidige internationale efficiëntieniveaus. De inductiemotoren zijn verkrijgbaar in IE2, IE3 en IE4.

AGENDA

Events

World of Technology and Science

2 oktober - 5 oktober

Utrecht

Trainingen

Topbanen
Murrelektronik BV

Accountmanager (M/V)

Murrelektronik BV

Zuid-Oost Nederland

Huisman (China) CO., LTD.

Local Discipline Manager Mechanical (China)

Huisman (China) CO., LTD.

Zhangzhou City

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2018 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×