Scale-up Vlaanderen vernieuwd met aanhaken Imec.istart

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Sirris en Agoria slaan de handen in elkaar met accelerator imec.istart en zetten een turbo op het begeleidingsprogramma van Scaleup Vlaanderen voor startups en scale-ups. Het uitgebreide aanbod speelt in op de voornaamste pijnpunten waar digitale productbedrijven mee te maken krijgen in hun groeiproces.

Sirris en Agoria vormen al vier jaar de tandem achter Scaleup Vlaanderen, een intensief begeleidingsprogramma voor digitale productbedrijven die op het punt staan om (internationaal) door te breken. Samen hebben de bedrijven die de voorbije jaren werden begeleid al 130 miljoen euro durfkapitaal opgehaald en meer dan duizend banen gecreëerd. Meer dan een kwart heeft een kantoor geopend in het buitenland.

Dit najaar worden de krachten gebundeld met Imec.istart, de businessaccelerator van het onderzoekscentrum Imec, en wordt het Scaleup Vlaanderen-aanbod uitgebreid met tal van nieuwe modules die inspelen op de voornaamste uitdagingen waar snelle groeiers mee worstelen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.