Sneller en veiliger voeden met ethernet-patchpanels Phoenix

5 september 2018 

Met ethernet-patchpanels van Phoenix Contact is een eenvoudige en snelle verbinding tussen veld- en databekabeling in de schakelkast mogelijk. De acht nieuwe montagerailmodules bieden diverse aansluitmogelijkheden. In een afgedekte aansluitruimte vereenvoudigen de aansluittechnieken IDC, push­-in of schroefaansluiting de installatie van de veldkabel.

De kabelafscherming is zonder gereedschap aan te sluiten en waarborgt gelijktijdig de trekontlasting. Dit bespaart ruimte bij de installatie. De optionele overspanningsbeveiliging beschermt de aangesloten eindapparaten en verhoogt daarmee de beschikbaarheid van de installatie. Met de extra schermstroombewaking is een comfortabele diagnose mogelijk. Bestaande schermstromen als gevolg van verschillende potentialen of emc worden via een led weergegeven. Hierdoor zijn problemen in de installatie direct zichtbaar zonder eerst tijdrovende metingen uit te voeren.

Het productenprogramma wordt aangevuld met twaalf Power over Ethernet -injectoren. Hiermee zijn remote ethernet-deelnemers zoals camera's via een gemeenschappelijke kabel van data en spanning te voorzien. De installatietechniek en beveiligingsfuncties van de patchpanels worden voor het eerst in deze twaalf apparaten toegepast. Behalve met deze nieuwe technologieën zijn de apparaten ook leverbaar met een vermogen van 60 W en een galvanisch gescheiden netvoeding.

AGENDA

Events

Dutch Machine Learning Conference

13 maart

's-Hertogenbosch

High-Tech Systems

11 april

Eindhoven

Trainingen

Metrology and calibration of mechatronic systems

13 februari - 15 februari

Eindhoven

Time management in innovation

14 maart - 4 april

Eindhoven

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2019 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×