Sneller en veiliger voeden met ethernet-patchpanels Phoenix

5 september 2018 

Met ethernet-patchpanels van Phoenix Contact is een eenvoudige en snelle verbinding tussen veld- en databekabeling in de schakelkast mogelijk. De acht nieuwe montagerailmodules bieden diverse aansluitmogelijkheden. In een afgedekte aansluitruimte vereenvoudigen de aansluittechnieken IDC, push­-in of schroefaansluiting de installatie van de veldkabel.

De kabelafscherming is zonder gereedschap aan te sluiten en waarborgt gelijktijdig de trekontlasting. Dit bespaart ruimte bij de installatie. De optionele overspanningsbeveiliging beschermt de aangesloten eindapparaten en verhoogt daarmee de beschikbaarheid van de installatie. Met de extra schermstroombewaking is een comfortabele diagnose mogelijk. Bestaande schermstromen als gevolg van verschillende potentialen of emc worden via een led weergegeven. Hierdoor zijn problemen in de installatie direct zichtbaar zonder eerst tijdrovende metingen uit te voeren.

Het productenprogramma wordt aangevuld met twaalf Power over Ethernet -injectoren. Hiermee zijn remote ethernet-deelnemers zoals camera's via een gemeenschappelijke kabel van data en spanning te voorzien. De installatietechniek en beveiligingsfuncties van de patchpanels worden voor het eerst in deze twaalf apparaten toegepast. Behalve met deze nieuwe technologieën zijn de apparaten ook leverbaar met een vermogen van 60 W en een galvanisch gescheiden netvoeding.

AGENDA

Events

Precisiebeurs

14 november - 15 november

Veldhoven

Benelux RF Conference

28 november

Nijmegen

Trainingen

Design principles for precision engineering

26 november - 30 november

Eindhoven

Outsourcing development & life-cycle management

28 november - 29 november

Eindhoven

Topbanen
Ministerie van Defensie

Word technicus bij Defensie

Ministerie van Defensie

Nederland

Ministerie van Defensie

Officier Elektronica

Ministerie van Defensie

Nederland

Murrelektronik B.V.

Accountmanager Zuid-Oost Brabant (M/V)

Murrelektronik B.V.

Zuid-Oost Brabant

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2018 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×