Universele regelaars Control Techniques met makkelijke set-up en installatie

14 juni 2017 

Control Techniques heeft de serie Unidrive M universele frequentieregelaars verder verbeterd, met name de methoden voor set-up en installatie. Parameterinstellingen op de regelaars zijn beter bereikbaar. Zo staat parameterinformatie nu aan de voorkant van de regelaar. De set-up is eenvoudig gemaakt door het vernieuwde ontwerp en de nieuwe lay-out van het keypad.

Voor de eenvoudigere configuratie- en installatie heeft Control Techniques een hulpmiddel ontwikkeld zodat ook onervaren gebruikers de regelaars binnen enkele minuten operationeel kunnen krijgen. Hulpmiddelen ondersteunen het uitgangspunt van Control Techniques om de set-up zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te maken, zelfs voor gebruikers zonder specialistische kennis. Op www.drive-setup.com staan bijvoorbeeld hulpmiddelen voor onder meer Unidrive M101, M200 en M300, zoals video’s, handleidingen met stappenplan en contactinformatie voor ondersteuning.

Voor eenvoudige automatiseringstoepassingen zoals transportbanden, ventilatoren en pompen is de Unidrive M101 snel te configureren en te installeren.  De regelaar heeft een ingebouwde potentiometer. De Unidrive M200 biedt flexibiliteit voor een breder scala aan toepassingen, met name applicaties waar veldbus- of Ethernet-communicatie is vereist. De Unidrive M300 gaat nog een stap verder met een ingebouwde veiligheidsfunctie:  Safe Torque Off (STO). Iedere regelaar behoort tot de kleinste in zijn klasse. Om nog meer ruimte te besparen kunnen ze eenvoudig naast elkaar worden gemonteerd.

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2018 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×