Over Techwatch

Techwatch bv richt zich als uitgever en organisator van evenementen en trainingen op hoogopgeleide professionals en beslissers in de hightechindustrie. De grote kracht van de organisatie zit hem in de geboden sterke wisselwerking tussen de kernactiviteiten bladen, internetsites en evenementen.

Mechatronica&Machinebouw

Mechatronica&Machinebouw is het leidinggevende vakblad voor de high-end machine- en systeembouw in Nederland en België. De verspreiding is ruim 10 duizend exemplaren. Mechatronica&Machinebouw bedient alle markten waar systeemontwikkeling cruciaal is om de concurrentie voor te blijven. Voorbeelden zijn de machinebouwmarkt voor halfgeleiders en zonnecellen, de verpakkings- en productie-industrie, de printindustrie, de offshore en de scheepsbouw.

Mechatronica&Machinebouw informeert daarbij over trends en ontwikkelingen in alle belangrijke basistechnieken en technologie, zoals precisietechnologie, materiaalkunde, ontwerptechnologie, systeemintegratie, industriële automatisering, vision, robotica en elektrische en mechanische motion en aandrijftechnologie.
Voor meer informatie bezoek de website: www.mechatronicamachinebouw.nl.

Bits&Chips

Bits&Chips is het leidinggevende Nederlandstalige nieuws- en opiniemagazine voor de hightechindustrie in België en Nederland. Bits&Chips verschijnt 8 keer per jaar. De focus van het blad ligt op nieuws en trends in embedded systemen, elektronica, mechatronica en halfgeleiders. De invloed van technologie staat centraal in de berichtgeving. Voor meer informatie bezoek de website: www.bits-chips.nl.

Events

Techwatch organiseert verschillende grote jaarlijks terugkerende events zoals High-Tech Systems en Bits&Chips Smart Systems. Daarnaast zijn er kleinere themadagen over uiteenlopende gebieden voor de hightechindustrie.

Contactgegevens

Techwatch bv
Novio Tech Campus - Gebouw A
Transistorweg 7H
6534 AT Nijmegen
Nederland

T: +31 24 350 3532
F: +31 24 350 3533

Handelsregister: 09102339
Btw-nr: NL807783109B01

Colofon

Klik hier voor het uitgebreide colofon.

Vragen?

Lees hier de veel gestelde vragen over lidmaatschappen.

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2019 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×