Techwatch events

Techwatch Events is organisator van diverse hightech conferenties, beurzen en themadagen. Op deze pagina treft u een overzicht van de meest recente en aankomende hightech evenementen georganiseerd door Techwatch Events.

Op de evenementen die het "powered by Mechatronica&Machinebouw" label hebben krijgt u als lid van Mechatronica&Machinebouw korting op de entreeprijs. 

Dutch Machine Learning Conference - Powered by Mechatronica&Machinebouw + Bits&Chips

Op 13 maart 2019 vindt de eerste editie van de Dutch Machine Learning Conference plaats. Door middel van een diepgaand lezingenprogramma en uitgebreide netwerkmogelijkheden, kunnen industriële en wetenschappelijke specialisten ervaringen en ideeën uitwisselen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van machine learning, deep learning en artificial intelligence.

Datum: 13 maart 2019
Locatie: Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
mlcon.nl 

High-Tech Systems - Powered by Mechatronica&Machinebouw

Op 11 april 2019 organiseert Techwatch het event High-Tech Systems in Van der Valk Eindhoven. De hightech conferentie gefocust op high-end systeem engineering en baanbrekende mechatronica richt zich op hightech engineers en technisch management. Thema's van dit jaar zijn optomechatronics, smart manufacturing en advanced thermal design.

Datum
: 11 april 2019
Locatie: Van der Valk, Eindhoven
hightechsystems.nl

Trends and Challenges in Reliability Seminar - Powered by Mechatronica&Machinebouw + Bits&Chips

Op 9 en 10 mei 2019 zullen presentaties over verschillende aspecten van betrouwbaarheid in systeem- en productontwikkeling worden gepresenteerd en besproken. Het doel is om open discussies te stimuleren die kunnen uitmonden in parterschappen.

Datum: 9 en 10 mei 2019
Locatie: Eindhoven
reliabilityseminar.nl 

Dutch System Architecting Conference - Powered by Mechatronica&Machinebouw + Bits&Chips

Deze tweede editie van de de Dutch System Architecting Conference concentreert zich op systeemarchitectuur, een onderscheidende discipline in de ontwikkeling en commercialisering van complexe systemen, producten en machines.

Datum
: 20 juni 2019
Locatie: Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
sysarch.nl 

Software-Centric Systems Conference - Powered by Mechatronica&Machinebouw + Bits&Chips

De Software-Centric Systems Conference (SC2) is een ééndaagse hightech conferentie. SC2 brengt boegbeelden uit de industrie en de academische wereld samen om ideeën, kennis en ervaringen uit te wisselen over de uitdagingen bij de ontwikkeling van bestaande en toekomstige softwaresystemen.

Datum:
 september 2019
Locatie: Van der Valk, Eindhoven
softwarecentricsystems.com 

Dutch Machine Vision Conference - Powered by Mechatronica&Machinebouw

De Dutch Machine Vision Conference richt zich op trends in machine vision-technologie. 

Datum
: 31 oktober 2019
Locatie: Van der Valk, Eindhoven
machinevisionconference.nl 

Benelux RF Conference - Powered by Bits&Chips

De Benelux RF Conference brengt hightech-professionals en -bedrijven samen die betrokken zijn bij de ontwikkeling en toepassing van hoogwaardige RF-technieken. De conferentie bevat een diepgaand lezingenprogramma en een inspirerende sponsorruimte met uitgebreide netwerkmogelijkheden.

Datum: 28 november 2019
Locatie: Novio Tech Campus, Nijmegen
beneluxrf.com 

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2019 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×