Mechatronica&Machinebouw mediakit

Events als een service

Dat u uw (potentiële) klanten niet meer kunt spreken op een beursvloer, betekent niet dat u geen contact meer met ze kunt hebben. Huur Mechatronica&Machinebouw in om uw (online) event of webinar te organiseren. Wij zorgen voor de hosting en registratie, en we bieden online promotie aan om ervoor te zorgen dat uw event een succes wordt.

Wij bieden de volgende diensten aan:
  • complete evenementenorganisatie (registratie, marketing, ondersteuning ter plaatse)
  • online webinars
  • online virtuele netwerkevenementen
  • livestream- en podcastservices
  • het hosten/modereren van uw online evenement door een van onze redacteuren
  • studiohuur (inclusief apparatuur, camera’s, verlichting, broadcast apparatuur);
Neem contact met ons op via events@techwatch.nl voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

Events in 2022 – Powered by Bits&Chips and Mechatronica&Machinebouw

Gratis online sessies: 13 oktober, 8 november & 13 december 2022

De System Architecting Conference concentreert zich op systeemarchitectuur, een onderscheidende discipline in de ontwikkeling en commercialisering van complexe systemen, producten en machines.

#BCSA

.

.

Live event: 12 oktober 2022 – ‘s-Hertogenbosch

Nederlandse hightech OEM’s hebben zeer ambitieuze doelen gesteld om hun voetafdruk in materiaal, energieverbruik en afval te verkleinen. De grote vraag is nu of ze dit ook daadwerkelijk gaan realiseren en of ze ook hun toeleveranciers kunnen motiveren en bewegen om mee te helpen deze doelen te bereiken. Op de Bits&Chips Sustainability Conference leer je hoe je kunt beginnen, hoe je kunt bijdragen en hoe je zakelijk succes kunt creëren door de duurzaamheidstrap te beklimmen.

#BCSU

Eerdere Events

De Machine Learning Conference brengt industriële en wetenschappelijke specialisten samen die ML-technieken toepassen in hightechdomeinen, of daarin geïnteresseerd zijn.

#BCML

De Benelux RF Conference brengt hightech-professionals en bedrijven die betrokken zijn bij de ontwikkeling en toepassing van hoogwaardige RF-technieken samen.

#BCRF

Het is een combinatie van de eendaagse evenementen Bits&Chips Embedded Systems (2002-2014), Bits&Chips Hardware Conference (2008-2014) en Bits&Chips Smart Systems (2014-2017), en brengt technisch management, ingenieurs en onderzoekers op het gebied van elektronica, software en systeemontwikkeling samen. De focus ligt op genetwerkte technische informatiesystemen, van slimme pillen tot vierkante kilometer arrays, van slimme verlichting tot geavanceerde diagnostische machines.

#BCEVENT

De toonaangevende software engineering conferentie in Europa voor het delen van de beste werkmethoden in de cruciale en strategische discipline van complexe software ontwikkeling.

#BCSC2

Tijdens de Industrial 5G Conference komt u alles te weten over 5G in hightech systemen, fabrieksautomatisering, industriële automatisering, robotica, productie en draadloze communicatie. Het bereik van 5G zal geen grenzen kennen en elk bedrijf beïnvloeden, ongeacht de grootte of het type industrie. Dit symposium zal een brede kijk bieden op de uitdagingen en kansen die voor ons liggen.

#BC5G

High-Tech Systems is de conferentie met een focus op high-end system engineering en disruptieve mechatronica. 

#BCHTS

Op de Digital Twin Conference hoort u het echte verhaal over digital twinning. Laat u inspireren door vele voorbeelden uit een brede waaier van domeinen.

#BCDT

Hoe maken uitvinders de moeilijke stap van een concept of een eerste fysieke prototype naar een minimaal levensvatbaar product?
Tijdens From Idea to Industry leert u van ervaren scale-ups en van doorgewinterde dienstverleners hoe u alle valkuilen kunt overwinnen.
U leert meer over industrialisatie, value engineering, DFX, design for manufacturing, design en engineering.

#BCI2I