Mechatronica&Machinebouw

Mechatronica&Machinebouw is het leidinggevende vakblad voor de high-end machine- en systeembouw in Nederland en België. Mechatronica&Machinebouw bedient alle markten waar systeemontwikkeling cruciaal is om de concurrentie voor te blijven. Voorbeelden zijn de machinebouwmarkt voor halfgeleiders en zonnecellen, de verpakkings- en productie-industrie, de printindustrie, de offshore en de scheepsbouw. Mechatronica&Machinebouw verschijnt 8x per jaar. De verschijningstabel met de thema's van 2018 vind je hier.

LET OP: Heb je een brief van ons ontvangen met "actie vereist"? Maak dan een keuze uit onderstaande lidmaatschappen om Mechatronica&Machinebouw te blijven ontvangen.

Lidmaatschapsoorten

Nieuwsbrief elke woensdag per mail Gratis Aanmelden
Lidmaatschap alleen voor particulieren Gratis Aanmelden
Lidmaatschap premium voor particulieren € 59 per jaar Aanmelden
Lidmaatschap business voor bedrijven* € 159 per jaar Aanmelden

Bij het afsluiten van een lidmaatschap ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Meer informatie over hoe we omgaan met jouw gegevens lees je in onze privacyverklaring.

Als bedrijf kun je enkel kiezen voor de optie premium, er zijn geen gratis bedrijfslidmaatschappen mogelijk.

Nieuwsbrief gratis
De digitale nieuwsbrief verschijnt 1x per week op woensdag. Afmelden kan via de afmeldlink onderaan iedere nieuwsbrief. 

Mechatronica&Machinebouw-lidmaatschap
Ontvang het magazine Mechatronica&Machinebouw gratis op je privéadres. Verzending van een gratis lidmaatschap is enkel mogelijk naar een privéadres in Nederland of België. Ben je niet woonachtig in België of Nederland en wil je Mechatronica&Machinebouw ontvangen, vraag dan naar de mogelijkheden via info@techwatch.nl. 

Mechatronica&Machinebouw-lidmaatschap premium € 59
Je kunt premium-lid worden van Mechatronica&Machinebouw, voor € 59 per jaar. Dan ontvang je niet alleen het magazine op je privéadres, maar ook korting op toegang tot alle Mechatronica&Machinebouw-events. Je ontvangt dan een korting van € 75 op een entreekaart van elk event. 

Mechatronica&Machinebouw-lidmaatschap business € 159
Jij en je collega's kunnen premium-lid worden van Mechatronica&Machinebouw, voor € 159 per jaar. Dan ontvang je niet alleen het magazine op het privé- of bedrijfsadres, maar ook korting op toegang tot alle Mechatronica&Machinebouw-events. Per business-lid ontvang je dan als bedrijf twee kortingscodes van € 75 op een entreekaart van elk event. Als bedrijf kun je enkel kiezen voor de optie premium, er zijn geen gratis bedrijfslidmaatschappen mogelijk.

Mechatronica&Machinebouw-events

Mechatronica&Machinebouw is partner van verschillende events. Als premium Mechatronica&Machinebouw-lid ontvang je korting op entree tot:

Voor meer informatie over de events kun je contact opnemen via events@techwatch.nl.  

Gegevens wijzigen

Gelieve een (adres)wijzigingen door te geven via info@techwatch.nl of telefonisch via +31 (0)24 3503532. 

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2019 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×