Harmony-assortiment Schneider uitgebreid met innovatieve accessoires

12.10.2017 -

Onder de naam Harmony+ is het Harmony-assortiment bij Schneider Electric uitgebreid met diverse accessoires, waaronder nieuwe usb- en RJ45-poorten, 3-fasen controlelampjes, timers en potentiometers. De usb- en RJ45-poorten maken het mogelijk een snelle en veilige verbinding tot stand te brengen voor export van data of updaten van de plc- en hmi-software. Met de nieuwe timers en potentiometers kunnen gebruikers de bediening van machines naar een hoger niveau brengen. En met de industriële toepassingen van Harmony+ voldoen systemen uiteraard aan de internationale standaarden. De uitgebreide Harmony-reeks omvat drukknoppen, schakelaars, controlelampjes en signaalkolommen. Geschikt voor toepassing in veeleisende industriële omstandigheden en onder extreem hoge of koude temperaturen.

De Harmony-reeks bestaat uit robuuste en ergonomische drukknoppen, schakelaars en controlelampjes. Ze voldoen aan internationale standaarden en certificaten voor toepassingen onder zware omstandigheden. Ze zijn beschermd tegen vochtindringing tot wel IP69K, geschikt voor temperaturen van -40 tot 70 graden Celsius en bestand tegen mechanische krachten op basis van IK06.

De eenvoudige montagemogelijkheden van Harmony+ zorgen voor een significante tijdsbesparing, onder meer door comptabiliteit met de volledige 22 mm-reeks van Harmony-accessoires.

Met de nieuwe usb- en ethernetpoorten verbinden gebruikers eenvoudig en veilig een pc of usb-harddisk met machines voor bijvoorbeeld het uitlezen van data of het updaten van de plc of hmi.

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2018 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×