Productnieuws van Dobit

BelOrta zet in op maatwerk touchsolution

BelOrta, de grootste coöperatieve groente- en fruitveiling van België, draagt innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel. Zo investeerde de… >

Koninklijke Grolsch kiest voor AAEON Panel PC in productie

Koninklijke Grolsch, een Nederlands biermerk bekend om 400 jaar vakmanschap en meesterschap, zet voortaan de AAEON 15” Panel PC Omni-3155-BT… >


Meer productnieuws van Dobit


DOBIT products is meer dan een distributeur van producten. We zijn al ruim 30 jaar gepassioneerd door technologie en kennen de markt door en door. Met veel plezier delen we onze kennis met onze klanten, bieden we maatwerk en geven we objectief advies over het best passende product.

Ons verhaal start in het jaar 1983 wanneer Marc van zijn passie zijn beroep maakt. Hij richt DOBIT op: een bedrijf gespecialiseerd in elektronische automatisaties. Enkele jaren later ontdekt Marc een gloednieuwe en veelbelovende innovatie: touch technologie. Hij ziet hier enorm veel potentieel in en in 1987 zijn de eerste projecten met touch al een feit. De koers van DOBIT is hiermee gezet!

De samenwerking met Elo Touch Solutions in 1990 betekent het begin van een mooi verhaal. Een verhaal waarin DOBIT zich positioneert als innovatieve verdeler van componenten en systemen. Ook in Nederland maakt DOBIT naam en in 2001 opent de vestiging in Helmond. In de jaren die daarop volgen ‘boomt’ de productmarkt. Het grote publiek is klaar voor touch en de Elo producten vliegen dan ook de deur uit.

Vandaag zijn we nog steeds officiële distributeur van de producten van Elo Touch Solutions en behoren ook de AAEON producten en Panphonics tot ons assortiment.

Steunend op onze jarenlange ervaring geven we onze klanten objectief advies en denken we samen na over de best passende oplossing. Daarnaast zit maatwerk werkelijk in ons DNA. Voor extra opties, het inbouwen van componenten of herstellingen gaan onze Engineers graag zelf aan de slag.

Kortom, we zijn niet louter een tussenpersoon maar staan klaar voor onze klanten: voor, tijdens en na de aankoop!

Meer nieuws

DOBIT nv
Industrielaan 6
2250 Olen
België

DOBIT bv
Steenovenweg 5
5708 HN Helmond
Nederland

Contact:

+32 (0) 14 285 785
+31 (0) 492 472 638
info@dobit.com
products.dobit.com