Mechatronica&Machinebouw mediakit

Over Techwatch

Techwatch bv richt zich als uitgever en organisator van evenementen en trainingen op hoogopgeleide professionals en beslissers in de hightechindustrie. De grote kracht van de organisatie zit hem in de geboden sterke wisselwerking tussen de kernactiviteiten bladen, internetsites en evenementen.

Mechatronica&Machinebouw

Mechatronica&Machinebouw is het leidinggevende vakblad voor de high-end machine- en systeembouw in Nederland en België. Mechatronica&Machinebouw bedient alle markten waar systeemontwikkeling cruciaal is om de concurrentie voor te blijven. Voorbeelden zijn de machinebouwmarkt voor halfgeleiders en zonnecellen, de verpakkings- en productie-industrie, de printindustrie, de offshore en de scheepsbouw.

Mechatronica&Machinebouw informeert daarbij over trends en ontwikkelingen in alle belangrijke basistechnieken en technologie, zoals precisietechnologie, materiaalkunde, ontwerptechnologie, systeemintegratie, industriële automatisering, vision, robotica en elektrische en mechanische motion en aandrijftechnologie.
Voor meer informatie bezoek de website: mechatronicamachinebouw.nl.

Bits&Chips

Bits&Chips is het leidinggevende Engelstalige nieuws- en opiniemagazine voor de hightechindustrie in België en Nederland. De focus van het blad ligt op nieuws en trends in embedded systemen, elektronica, mechatronica en halfgeleiders. De invloed van technologie staat centraal in de berichtgeving. Voor meer informatie: bits-chips.nl.

Events

Techwatch organiseert verschillende high-tech events over onderwerpen als machine learning, systeem architectuur, software engineering en rf technologie.

High Tech Institute

High Tech Institute (HTI) organiseert trainingen en opleidingen, speciaal gericht op hoogopgeleide professionals in de hightechindustrie. Op de website vindt u een uitgebreid overzicht. Vaak zijn deze trainingen ook voor u op maat te verzorgen. HTI focust op de ontwikkeling van zowel technische vaardigheden als leiderschap en soft skills. Onze missie is om de concurrentiekracht van de Nederlandse hightech industrie te vergroten met trainingen die wereldwijd tot de top behoren. Daarvoor werkt HTI samen met vele technische universiteiten, hogescholen en hightech bedrijven. Onze experts en trainers behoren in hun specialismen tot de wereldtop.
hightechinstitute.nl

Contact

Voor vragen over advertenties, artikelen en het aanvragen van een offerte, neem contact met ons op via sales@techwatch.nl of T +31 24 3505195.

Voor vragen over onze events, neem contact met ons op via events@techwatch.nl of T+31 24 3505544.

Adres

Techwatch bv
Novio Tech Campus – Gebouw A
Transistorweg 7H
6534 AT Nijmegen
Nederland
T +31 24 3503532

Handelsregister: 09102339
Btw-nr: NL807783109B01

Colofon

Klik hier voor het uitgebreide colofon

Veel gestelde vragen

Lees hier de veelgestelde vragen over het Mechatronica&Machinebouw-lidmaatschap.